Störande moment på gymmet

Hej!

Jag hoppas allt är jättebra med er denna torsdag och att ni är lika pepp för dagen som jag är 😀 Körde igenom ett bra benpass på gymmet imorse som fick benen att skaka efteråt trots att jag tog det försiktigt med mitt vänstra knä som fortfarande spökar lite. I övningar som squats och utfall så blir det extra jobbigt men då har jag bara min kroppsvikt som motstånd och det funkar bra även det, det känns i musklerna i alla fall 🙂

Men en sak som alltid gör mig lika fundersam varje gång det händer (snarare väldigt irriterad) är när folk väljer att ta skåpet preciiiiiis bredvid mig när 98% av omklädningsrummet är tomt. Det fattar jag inte, och sen så har man en vanlig jargong med ”oj, hehe, nu blev det lite trångt här, det var ju typiskt att man skulle hamna bredvid varandra”, Nähä det menar du inte, du hade inte bara typ 100 andra skåp att välja mellan men envisas ändå med att ta det bredvid ett skåp du tydligt ser är taget ? Sånt kan verkligen göra mig irriterad, speciellt på morgonen när typ 5 pers tränar och det inte direkt är ont om skåp haha