Monday

God morgon, god morgon – hur mår ni denna måndag? 🙂

Med mig är det toppen och jag är så redo för en ny vecka – har en bra känsla för denna vecka, som att min inställning är mer pepp och positiv än tidigare och jag vill verkligen maxa dagarna så mycket jag kan! Nu när jag har jobbat in mig i måndag-fredag, 8-17 arbetssättet så känns livet som en efterlängtad rutin efter min avslutade butikskarriär, då jag nu kan planera mina dagar och njuta av jobbfria helger – happy face på det alltså haha 😀

Veckan är ännu oplanerad förutom träning och jobb, men jag har sett att det är Stockholm Fashion Week denna vecka så hade varit kul att dra dit för något jippo – någon som vill hänga med mig på det? 🙂 Vill annars boka in att sälja på loppis och äta brunch också, men vi får se vad jag planerar in 🙂