A friday in august

God morgon allihopa och god morgon fredag ❤

Peppen är total idag och jag har bestämt mig för att det här ska bli en effektiv fredag! Var hemma hos mamma & pappa en stund igår för att fira min storebror som fyllde år (yeey, grattis igen ❤ ) och äta en god middag som bestod av lax, tillplattad ugnspotatis, sparris och hollandaisesås – mums mums 😀 Tiden gick tyvärr väldigt snabbt på kvällen så jag missade att äta tårtan, tråkigt nog, men det kommer andra tillfällen – vi snackar ju om att åka lådbil eller spela padel framöver så det kommer bli kul! Men jag ska i alla fall ta ut Hjalmar på en shoppingrunda någon dag så att han kan få sin något försenade födelsedagspresent hehe 🙂

Men fredag idag och jag körde ett blandat pass på gymmet (som gick så bra – har blivit starkare!), var som en zombie när jag vaknade och känner mig väldigt trött idag – det har varit en krävande arbetsvecka men trots det så finns det lite energi kvar att ta ifrån. Ser framemot en ledig helg utan några fast planer, utan bara göra det vi känner för i stunden. Så det ska vara 🙂