Moment of Inspiration

God morgon god morgon – så skönt med torsdag, eller hur? 🙂

Började min morgon med ett benpass på gymmet som gick så jädrans bra och trots att jag märkte av lite smärta i mitt vänstra knä (samma problem som jag alltid har med mina knän) så körde jag på så gott jag kunde med squats, utfall och raka marklyft. Är glad att jag har hittat tillbaka till rutinen igen för jag märker hur bra jag mår av min träning – inte bara i kroppen utan även i mitt mående. Känner mig piggare och mer klartänkt 🙂

Tror även jag har hittat ett annat CAD-program värt att satsa på, betydligt mycket billigare och förhoppningsvis relativt enkelt. Moment of Inspiration (MOI) heter det och enligt beskrivningen så låter det bra haha men ska kika efter lite klipp på Youtube först innan jag slår till för att se om det är bra. Annars så får jag återigen försöka mig på att förstå Blender, SketchUp eller Tinkercad som jag testat innan haha Då är det i alla fall gratis, kanske bäst i dagsläget 😛