Tisdag

Hej på er – Hoppas allt är bra med er denna tisdag!

Med mig är det bra, eller helt okej i alla fall, jag är fortfarande pepp över veckan men känner mig lite låg energimässigt idag. Så är det ibland och då får man lära sig att hitta styrkan när man inte känner sig så stark. Liksom gräva lite djupare för att fånga upp sitt driv man vet finns därinne men som har lite svårt att ta sig fram idag och göra det bästa av det man har för stunden. Man kan inte göra annat än sitt bästa.

Tisdag idag och jobb står på schemat, behöver egentligen inte ens säga att jag stod på gymmet imorse för det kunde ni nog lista ut själva ändå haha Där kände jag mig stark, min kropp orkar mer än för bara några veckor sedan och det är så skönt att märka av den utvecklingen. Man blir liksom mer pepp på att fortsätta kämpa när man ser resultat och mår bra av det 🙂

Dagens planer är att beta av jobbet, sen hem för att se om jag lyckas få tag i ett CAD-program som är anpassat för att utveckla min idé – har mailat ett företag inom det (som enligt tutorials på Youtube ska vara det bästa!)  men ännu inte fått något svar efter mer än 1 vecka. Segt, snabbt ska det gå ju haha 😀