Veckans to-do

Hej måndag och ny vecka – energin är på topp och det här kommer bli en bra vecka, det känner jag på mig 🙂

Hur är det med er? 🙂 Med mig är det toppen, känner mig förväntansfull för en ny vecka och vilka möjligheter den kommer föra med sig. Dyker inga möjligheter upp så får man helt enkelt skapa dom själv genom att vara på envis och kliva ur sin comfort zone, för det är där saker händer. Gör du som du alltid gjort (som man brukar göra inom sin comfort zone) så får du samma resultat som alltid men så fort du kliver ur din trygghetsbubbla och gör något som är ovant eller läskigt, så kommer magiska saker att ske 🙂 Testa, och ibland kan ett litet skifte i sin inställning göra mer än man tror 🙂

Vilken peppig start det blev på denna vecka, var på gymmet som vanligt imorse och körde rygg, biceps, squats och mage som gick så bra (börjar bli stark nu!) och har nu tagit lunch på jobbet 🙂 Men ska vi kika lite på hur min vecka kommer se ut? 🙂

Måndag: Morgonträning, jobb och sen en tur till banken (när var man på ett fysiskt bankkontor sist? haha)

Tisdag: Morgonträning, jobb, kanske lunchträning med jobbet (om jag orkar haha).

Onsdag: Morgonträning, jobb.

Torsdag: Morgonträning, jobb och hem till Hjalmar för födelsedagsfirande 😀

Fredag: Morgonträning, jobb och sen tar jag helg 😀

Nu när jag punktade upp veckan så blev det väldigt mycket träning och jobb, haha, men så blir det veckan innan löning. Måste ju hålla hårt i de sista slantarna haha 😛 Hur kommer er vecka se ut? 🙂