/ Friday /

God morgon!

Hur känns humöret denna morgon? 🙂 Glad, ledsen, arg, frustrerad eller pepp för att det är fredag? Alla känslor är okej att känna och försök inte tvinga dig själv till att må på ett visst sätt (för det mesta glad) för att det inte är accepterat att må på ett annat sätt. Man är inget vandrande lyckopiller och jag tror inte heller det är nyttigt att tvinga fram den känslan hela tiden, ibland måste man bara få känna det man känner och tillåta sig själv att må skit. Men fastna inte där, utan må skit och ryck sedan upp dig. För det är inte nyttigt att må skit hela tiden heller.

Jag mår mycket bättre idag, fick min mens igår vilket förklarade min griniga och opeppiga morgon haha Hade så ont i magen igår och kände mig bara allmänt låg men är på gladare humör idag 🙂 Fredag och jag fick till ett så bra träningspass imorse. Rygg, biceps, squats och mage fick sig en rejäl omgång och jag kände mig starkare än förra veckan – har trots allt fått till 5 pass denna vecka, hejja hejja 😀 Skönt med fredag, ska beta av dagens jobb och sen kommer fina Linnea över på middag och fredagsmys – underbart <3