Dagens mående

Idag var det riktigt tufft att ta mig upp ur sängen, jag har nog fortfarande inte kommit tillbaka helt och hållet från semesterlunket så jag skippade morgonträningen idag. Jag vet inte, men min motivation känns bara lite låg också, som att dagarna går så fort att när jag väl kommer hem från jobbet så ska jag redan hoppa i säng (känns det som) och då blir jag stressad när jag inte hinner med det jag vill eller de punkter jag satt upp. Hann liksom inte med min nya vardagsrutin igår heller…. är nog bara lite frustrerad över tid just nu.

Sorry för en halvt deppig inledning på bloggen och dagen men jag måste få acceptera mitt mående idag och att det är okej att inte vara på topp hela tiden. Livet är en berg- och dalbana med måendet och du är inte den enda som har dåliga dagar ibland❤ Ta dig igenom dagen och satsa på att morgondagen blir bättre❤