Omgiven av idioter

God morgon!

Vad gillade ni min nya vardagsrutin jag ska börja med? 🙂 Den blev visserligen inte av igår då jag blev lite låg när jag väl kom hem efter jobbet, men ska se till att beta av den idag! Lyssnar på Omgiven av idioter just nu på BookBeat och blir lite frustrerad och ledsen över att vara en grön person haha Efter att ha lyssnat på hur både röda, blåa och gula personligheter är så ser jag den gröna färgen som en typiskt svag personlighet som lätt blir överkörd av andra, något jag upplevt så himla många gånger. Trist.

Aja, ny dag idag som inledes med ett dåligt pass på gymmet. Snoozade alldeles för länge och hade ingen lust att träna när jag väl kom till gymmet, men körde lite ben och känner mig stolt som ändå höll igång morgonrutinen. Jag vet ju ändå att jag mår som bäst och får som bäst start på dagen om jag står på gymmet på morgonen 🙂

Jobb står på schemat idag, lunchträning med teamet (kul!) och sen hem för att beta av min nya vardagsrutin och, jag vet inte, hitta tillbaka till energin igen – en bra onsdag! Hur är er dag planerad? 🙂