Det kliar i pysselfingrarna

Hej hej på er!

Gårdagen gick verkligen i ett och innan jag hann reflektera så var dagen slut, så kan det bli ibland och på ett sätt är det skönt att just måndagar får en rejäl rivstart 🙂 Fastnade lite i DIY-träsket igår där jag kollade på kanske 20 filmer på youtube och är så sugen på att köpa hem an massa pyssel och skapa snygg inredning – försökte ju mig på att göra ett tidningsställ (som jag nämnde HÄR och HÄR) men både färgen, limmet och tillbehören jag hade ville inte alls fungera tillsammans så allt slutade med att jag blev så irriterad och frustrerad att allt hamnade i papperskorgen haha DIY kanske inte är min grej men vill ge det en chans till haha 😛 Har ni några tips på enkla DIYs som blir snygga och ser sådär lyxiga ut? 🙂

Började dagen på gymmet för ett grymt pass för triceps, bröst, mage och lite cardio. Kom att tänka på under tiden som jag tränade att jag tycker det är så sjukt att typ inget träningsmärke har gjort en liten ficka på träningstightsen med plats för telefonen!! Det hade underlättat så mycket för mig att slippa lägga telefonen i antingen BH:n eller i ett fodral runt armen som bara är i vägen och känns obekvämt. Har jag missat något eller finns det sånna träningstights? Som är någorlunda billiga då också haha 😛