Yaay or Nääy

Hej 😀

Hur mår ni denna måndag? 🙂 Är måndagar ångest eller pepp för er? Känns den yaay är det toppen, då är du mer mottaglig för möjligheter – för så är det, är du positiv så är du mer mottaglig för det positiva i livet – men känns det lite nääy idag så kan det ibland vara bra att ”fake it til you make it”. Hjärnan är enkel att manipulera och något så simpelt som att stå vid spegeln på morgonen och säga ”det här kommer bli en riktigt bra dag, du är fantastisk och smart och du klarar av mer än du tror!”,  kommer få din negativa nääj känsla att minska, kanske även försvinna. Testa, allt handlar om att rikta sina tankar och välja vilken inställning man vill börja dagen med 🙂

Måndag idag som sagt och det känns riktigt härligt – en ny vecka full med möjligheter väntar och jag är pepp, pepp, pepp! Började dagen på gymmet för ett rygg, biceps, mage & cardiopass som gick väldigt bra och är nu på jobbet och checkar av dagens jobb to-do 🙂 Har ni varit inne på Meds.se på sistone? Jag har skrivit nästan majoriteten av alla kategori- och varumärkestexterna och det känns lite sjukt att det som står är något jag skrivit ihop 🙂 Nästan en lite overklig känsla, men kul är det 😀