Höstkänslor

God morgon – någon mer som har höstfeelings denna morgon? 🙂 Grått, lite duggregn, visserligen väldigt kvavt och varmt fortfarande men känslan av höst är där. Älskar det, hösten och våren är ju de bästa årstiderna på året, den tidiga hösten- och våren då 😀 Vilken årstid är er favorit? 🙂

Det var tufft att ta sig upp ur sängen imorse men jag lyckades i alla fall släpa mig upp efter lite snoozande och körde igenom ett lite blandat träningspass som perfekt avslutning på arbetsveckan. Lyckades få till 4 träningspass denna vecka, tycker det är bra med tanke på att det är första veckan tillbaka på jobbet efter semestern 🙂 Imponerande! Skönt med fredag och att det snart är helg! Vad är era planer för helgen som kommer? 🙂 För min del så kommer det nog bli inredningsfixande hela helgen – vi köpte en bokhylla förra helgen när vi tog en tur till IKEA som ännu står helt tom så ska inreda den, organisera garderoben, rensa i förrådet (vill ju sälja på loppis men vill först se om jag har mycket jag vill bli av med) och ta det lugnt. Första veckan efter semestern är ju lite tung energimässigt så behöver vila lite – jobbade trots allt förra helgen så har ju jobbat 7 dagar i streck så vila behöver jag 🙂