Back to work!

Hej allihopa och välkommen till en ny vecka, första jobbveckan tillbaka efter semestern dessutom – är så laddad att få sätta igång med allt och humöret är på topp 🙂

Mina batterier är laddade och jag är glad att jag ändå valde att ta ut 2 veckors ledighet trots att jag är ny på jobbet. Ni vet ju hur det är om man börjar ett nytt jobb så tätt inpå sommarledigheten, då vill man inte riktigt säga att man vill vara ledig några veckor precis när man börjat. Men det handlar egentligen inte om det, utan det handlar om att ladda sina batterier, ha en ny kraft till nya jobbet och faktiskt få vila ut efter en hel vår där man jobbat intensivt.

Hur mår ni idag förresten? Är ni också tillbaka till verkligheten efter lite ledighet? 🙂 Möt dagen med ett leende och acceptera att man kanske känner sig lite slö i huvudet då man tagit det lugnt i några veckor. Ge det en dag eller två, sen är du back on track igen.