Sista semesterdagen

Då har min sista semesterdag anlänt och det är både tråkigt att semestern tar slut (även fast jag tycker att 2 veckor har gått jättelångsamt 🙂 ) samtidigt som jag tycker att det ska bli så skönt att komma tillbaka till rutinerna igen och så kul att få komma tillbaka till jobbet igen!

Jag är ju mer en rutinmänniska och föredrar att ha mina dagar tydligt strukturerade så att jag enklare kan planera utifrån det och faktiskt få något gjort haha 😛 Tycker nästan det är roligare att göra saker om jag är inne i en rutinerad och strukturerad vardag med tydliga tidsramar då jag är igång på ett helt annat sätt och har en annan typ av energi. Är jag ledig så hamnar jag lätt i en seg tillvaro och får nästan inget gjort, vilket kan vara lite tråkigt 😛 Hur är ni med det där? Är ni mer en rutinmänniska som blir produktiv i en 8-17 tillvaro eller föredrar ni en mer ostrukturerad vardag där det är lite mera frihet? 🙂