Mamma Mia!

Har ni sett nya Mamma Mia filmen? 🙂

Kom precis hem efter nĂ„gra timmars mysig mamma-dotter tid i Mall of Scandinavia dĂ€r mĂ„let, förutom bion, var att hjĂ€lpa mamma att vĂ€lja ut lite hudvĂ„rd. Ni vet djungeln av rengöring, ansiktsvatten och vad serum egentligen Ă€r bra för haha Det Ă€r inte lĂ€tt, men jag poĂ€ngterade att rengöringen Ă€r nĂ„got av det viktigast för en vĂ€lmĂ„ende hud sĂ„ ett micellarvatten och ett ansiktsvatten fick hon med sig hem. Det Ă€r en bra början 🙂

Sen köpte jag med mig lite silvrig mĂ„larfĂ€rg och en pensel för mitt tidningsstĂ€ll jag ska bygga – kommer dokumentera processen sĂ„ att ni fĂ„r se hur resultatet blev – och sen kĂ€kade vi lite mat i vip-salongen till Mamma Mia! Here we go again. Filmen var helt okej, den första filmen var helt klart bĂ€ttre, men jag Ă€lskar musikaler och den hĂ€r var vĂ€ldigt kĂ€nslosam och trallvĂ€nlig haha, sĂ„ helt klart vĂ€rd att se 🙂

/ Emilia

You may also like