Mamma Mia!

Har ni sett nya Mamma Mia filmen? 🙂

Kom precis hem efter några timmars mysig mamma-dotter tid i Mall of Scandinavia där målet, förutom bion, var att hjälpa mamma att välja ut lite hudvård. Ni vet djungeln av rengöring, ansiktsvatten och vad serum egentligen är bra för haha Det är inte lätt, men jag poängterade att rengöringen är något av det viktigast för en välmående hud så ett micellarvatten och ett ansiktsvatten fick hon med sig hem. Det är en bra början 🙂

Sen köpte jag med mig lite silvrig målarfärg och en pensel för mitt tidningsställ jag ska bygga – kommer dokumentera processen så att ni får se hur resultatet blev – och sen käkade vi lite mat i vip-salongen till Mamma Mia! Here we go again. Filmen var helt okej, den första filmen var helt klart bättre, men jag älskar musikaler och den här var väldigt känslosam och trallvänlig haha, så helt klart värd att se 🙂