A new start!

Hej på er – njuter ni för fullt av er semester eller är det back to work för vissa av er? 🙂 Jag har semester i 3 dagar till (buhu, redan över? 🙁 ) för i helgen blir det två jobbpass på Hunkemöller (mina sista pass – så himla skönt!) så ska se till att njuta så mycket jag kan just nu!

Idag är det augusti och för mig så får det vara min nystart inför hösten. Nya tag, ny energi och ett nytt jävlar anamma har vaknat inombords och jag är så pepp på att få sätta igång till 100% med allt för att se saker växa, ta form och utvecklas till något grymt!

Jag kommer börja min nystart med lite shopping och biomys med mamma i Mall of Scandinavia, vi ska se Mamma Mia 2 och sedan så är jag så pepp på att göra lite DIY-projekt, vill bygga ihop ett snyggt tidningsställ 🙂 Ja ni märker, nu börjar det klia i de kreativa fingrarna och jag vill bara starta nu!

Hur ska ni påbörja augusti och när börjar ni få lite nystartskänslor inför hösten? 🙂