Njuter av semestern

Hej alla fina – överlever ni i värmen? haha Det gör inte jag ?

Njuter av ledigheten gör jag i alla fall och jag är rätt stolt och glad över att vi gjort något varje dag 🙂 Vi tycker det är väldigt skönt att bara ta det lugnt hemma men nu har vi träffat vänner, badat, åkt tur och retur till Linköping under en och samma dag och tagit vara på dagarna och det fina vädret. Det måste man ju göra, samtidigt som jag tycker det är viktigt att faktiskt fylla sina semesterdagar med det man blir glad av. Du måste ingenting bara för att du har semester och för att det är fint väder första gången på länge under sommaren i Sverige haha. Semestern är till för dig, dina intressen och för att du ska ha mer tid till att ladda batterierna och göra sådant som du kanske annars inte har riktigt tid med.

Så, vad gör dig glad? Vad gör du under din semester för att maxa ditt välmående och höja dina glädjenivåer? 🙂