Första doppet i år

Då har man tagit sitt första dopp för i år, eller okej, dopp kanske man inte ska kalla det då jag inte klarade att gå längre än till halva låren då det var för kallt – jag trodde det skulle vara jättevarmt (för att vara Sverige) då vi haft tropisk värme i landet men nope, det kändes lika kallt som det alltid varit i Sverige soligt som molnigt haha

Vi hade åkt ut till stranden på Ingarö tillsammans med svärmor för lite sol och bad men då det var en av de svalare dagarna på länge (vilket var väldigt skönt såklart) så åkte vi vidare redan efter någon timme för att äta middag på Lillplogen i Hemesta. Tog en rätt klassisk rätt som var väldigt god – alltså pommes och bearnaisesås! – och vi snackade bort någon timme innan det var dags att bege sig hemåt igen.

Imorgon vet jag inte riktigt vad planerna är. Jag tänker i alla fall dra till gymmet så fort jag vaknat, rensa lite i garderoben (vill sälja på loppis i helgen 🙂 ) och sedan får vi se vad vi känner för – man har ju semester, så härligt 🙂