Tolv!

Hej hej på er, hoppas allt är jättebra med er denna lördag, vad är planerna för idag då? Hur många av er läsare är det som har semester nu? ?

Min första semesterdag började med lite sovmorgon och nu en tur till gymmet för ett helkroppspass – gött! Även fast jag nu har 2 veckor ledigt så ska jag ändå försöka att gå upp vid en bra tid och börja dagen med ett gympass för att hålla igång kroppen – bättre start på dagen kan man ju ändå inte få ?

Men igår så invigde jag semestern med att direkt rusa till Globen och Tolv för en härlig aw med en fira-in-semestern drink ? Det var jag, Isa, älsklingen och Jocke som är en arbetskollega till älsklingen. Vi satte oss på O’learys, tog ett glas, snackade och skålade in min semester och körde sedan 2 rundor bowling. Det gick inte så jättebra för mig haha men kul var det ? Varför spelar man inte bowling oftare? ?

Nej men nu ska jag köra igång på gymmet och sedan ta en tur till Mall of Scandinavia ?