Stark start på dagen!

Jag blir alltid lika stolt över mig själv när jag tar mig upp tidigt på morgonen för att hinna träna innan jobbet – speciellt nu när det har varit extra kämpigt att ta sig upp vid 05:30. Men idag lyckades jag dra mig upp och fick till ett grymt pass på gymmet – intervaller, rygg, biceps, squats & mage fick jag gjort idag och jag pushade mig själv hårt för att bli riktigt mör i musklerna. Älskar det verkligen och just morgonträningen får mig alltid att känna mig som starkast, som att jag klarar vad som helst. Just one more rep som man brukar säga 🙂

Fredag idag och sista dagen innan jag går på en 2 veckor lång semester 😀 Det ska bli fantastiskt härligt med lite vacay för att ladda batterierna inför hösten som jag redan längtar till, men ska verkligen se till att njuta så mycket som möjligt av mina lediga dagar 🙂 Hade ni några tips på måste saker att göra nu i sommar? Som jag frågade i tidigare inlägg? 🙂