Peppar

Hej allihopa 🙂

Hoppas allt är jättebra med er denna torsdag och att ni dricker mycket vatten i denna värme! Jag ska fylla en hel 2 liters petflaska med vatten och satsa på att dricka minst 2 stycken innan jobbdagen är slut –  är ni med mig i den utmaningen? 😀

Efter jobbet igår så mötte jag upp Amanda (som jag jobbade med på Hunkemöller) och hennes vän Sanna för att äta middag på Pepper, en restaurang/bar vid Odenplan som serverade tex-mex mat i rejäla portioner (Förrätten var som en huvudrätt haha). Vi beställde in Shrimp Popcorn till förrätt som vi delade på, som var friterade räkor i en kryddig frityrsmet som var jättegott! Till varmrätt tog jag en enchillada med kött som var sådär, det smakade lite mesigt och torrt faktiskt :/

Trevligt var det i alla fall och det var så härligt att sitta ute i skuggan så att det inte blev för varmt 🙂 Men nu ska jag jobba, 2 dagar kvar innan semestern och jag vill hinna få klart allt jag påbörjat så att man kan gå på semester med gott samvete 🙂