Dags att planera semestern

Jag börjar mer och mer märka av att semestern närmar sig och jag ser såååå framemot lite ledigt efter min intensiva och psykiskt påfrestande vår. Jag vet att jag sa till nya jobbet att jag inte behövde ta ledigt i sommar, i och med att jag är ny, men det kommer behövas så att jag är redo och pepp inför en rolig och intensiv höst som väntar 😀

Jag måste sätta mig ner och planera min semester lite känner jag, har 2 veckors ledighet och vill fylla ut dom till max! För det mesta så gillar jag när planerna blir lite spontana men nu när sommaren är så fantastiskt (okej, lite för varm kanske men skönt att det är en fin sommar för en gång skull i Sverige haha) så vill jag ändå ta vara på dagarna och inte riskera att slösa bort en hel dag med att sitta hemma för att jag inte vet vad jag vill göra 😛 Jag vill bland annat bada, ha picknick, åka iväg någonstans utanför Stockholm och gå på gröna lund, det lär jag ju lyckas klämma in under 2 veckors tid haha 😛

Har ni några bra tips på ställen att bada på i Stockholm? Och andra saker att göra, som jag inte får missa? 🙂