Melting away

God morgon!

Släpade mig upp till gymmet imorse – stolt tjej – men trots att jag gick upp vid halv 6 så var jag inte framme förens vid kl 7 då det just nu tar dubbelt så lång tid för mig att komma in till stan (gillar inte sl just nu kan jag säga er). Blev inte ett långt pass alls vill säga men jag snackade och tränade lite ben i alla fall med Linnea som kämpar så grymt med sin träning. Längtar tills jag blir lika stark som henne så att jag också orkar pusha mig själv så mycket 😀 Det kommer, det kommer!

Men tisdag idag då, hur mår ni fina läsare? Smälter ni också bort i värmen? 🙂 Jag gör det haha, vill typ sitta och jobba i en kall dusch hela tiden så att jag känner mig sval. Planerna för idag är att morgonträna (check på den✔), jobba, sedan hem och studera inför körkortet (har börjat läsa körkortsboken 😀 ) och bada i isbitar 😀 Okej, sista punkten var kanske inte sann, men många kallduschar kommer det säkert bli. Minst 1 i alla fall haha

Vad är era planer för idag? 🙂