Man lär sig något nytt hela tiden

Idag har jag för det mesta suttit med photoshop och banners till hemsidan, något som var svårare att få till än jag trodde. Jag har ju klippt och klistrat med bilder förut så tänkte ”äsch, det här är ju enkelt, det fixar jag på en gång” men det gjorde jag inte haha Vet inte hur länge jag kämpade med att veta vad jag skulle klicka på för att få det som jag ville (photoshop är verkligen svårt :’D). Blev jättefrustrerad och kände mig dålig som inte kunde en sådan, för mig, simpel grej. Men efter att ha pratat med älsklingen och kikat lite ”how-to” på Youtube så gick det bättre och jag har nu förbättrat mina photoshop-skills med ganska många steg – yeey for me 😀

Det är så kul att man alltid lär sig något nytt varje dag, det kan vara något litet som att lära sig laga en ny maträtt eller något stort som att exempelvis gått en kurs och utvecklat sina kunskaper inom ett ämne som intresserar en. Man är aldrig fullärd och det är fantastiskt!

Jag tycker det är viktigt att man väljer att se de ”omöjliga” sakerna man stöter på, som en kunskap man helt enkelt inte lärt sig/tagit sig förbi ännu. Du anar inte hur många saker du stött på genom livet som du känt ”det här kommer f**n inte gå, det är omöjligt och det är ingen idé att försöka. Jag kommer aldrig lära mig eller förstå detta”, men sedär, det lyckades du ta dig förbi. Du utvecklas ständigt, som person, dina kunskaper, ditt mod, din envishet och din syn på saker. Du stannar aldrig upp, utan du lyckas faktiskt ta dig förbi dina hinder utan att du ens märker det, för att du vill ta dig framåt och för att det helt plötsligt blev så lätt när din inställning var på det rätta stället.