// A New Week //

Hej på er!

Ny vecka och nya tag, nu kör vi eller vad säger ni? 🙂 Se inte saker och ting som ett omöjligt hinder du inte kommer kunna ta dig förbi, allt är faktiskt möjligt bara du väljer att se på saker med ett optimistiskt synsätt. Att säga ”jag kan inte göra det där” kommer få hela din inställning att rikta in sig på att det inte kommer gå och kommer då hålla dig tillbaka, men om du istället säger ”jag kan göra det där”, så kommer du hitta ett sätt att klara det på, på ett eller annat sätt. Sitt tankesätt gör dig mer eller mindre mottaglig för möjligheterna – varför ska du då låta negativa tankar och ”jag kan inte”-tänk medvetet sabba för dig?

Något som är värt att tänka på – glöm inte det 🙂

Men måndag idag och jag fick en jäkligt dålig start på dagen kan jag säga er, tappade faktiskt humöret och hade lust att åka hem för att allt kändes skit, men jag ryckte upp mig, pratade lite med älsklingen i telefon och tog mig till jobbet och har hjälpt till lite på lagret under förmiddagen 🙂 Men nu ska jag fortsätta skriva mina texter och se vart dagen för mig!