5 bilder från igår!

God morgon fredag!

Tog vila från morgonträningen imorse (eller okej, jag kunde inte alls ta mig upp då jag var så trött haha – satsar på träning efter jobbet istället) och ska beta av dagens jobb på Meds. Man märker av att det är semestertider då det är helt dött på kontoret haha Men jag har min to-do lista och har som mål idag att hinna klart med de kategori- och varumärkestexter jag har kvar så att de kan vila lite och sen dubbelkollas i nästa vecka om de är bra eller inte 🙂 När det kommer till kreativa saker kan jag tycka det är skönt att göra ett första utkast, lägga ifrån sig det i någon/några dagar och sen kika på det igen. Då har det sjunkit in, man har nya insikter och fått nya tankar som gör att man ser på sin text med nya ögon och kan göra de justeringar som krävs för att det ska bli riktigt jädrans bra haha 🙂

Igår så gick alla ut för att äta lunch, jag som är så duktig med min matlåda ville ju inte äta själv så jag sparade matlådan till idag och hängde med Emelie och Amanda till Mahalo på Odengatan som är ett helt veganskt ställe. Jag äter aldrig veganskt men jag tog en glasnudelsallad med jordnötssås, avokado och tofu som faktiskt var riktigt god 😀

Efter jobbet mötte jag upp fina Isa och satte oss på en parkbänk vid fontänen på Sveavägen (där vid korsningen Odengatan/Sveavägen, vid donken) och snackade ikapp om livet och vad som hänt sen sist. Jag avundades hennes bruna ben som fick mina blekfisar till ben att bli ännu blekare haha ? Där satt vi och njöt av solen i ansiktet, pratade om mitt nya jobb på Meds, hennes lägenhetsköp, om fel och rätt tillfällen att sitta på sociala medier och om vi har några projekt på gång. Och det kanske vi har hehe 😉

Börja dagen med ett leende som smittar av sig på resten av ditt mående. Positivitet och glädje smittar av sig mer än man tror och är helt gratis för att höja upp humöret. Så ta dig till en spegel, le ditt allra största leende och se värmen som lyser i dina ögon. <3

2 Comments

  1. Hjärtat!! Så mysigt att hänga med dig, vi måste få till fler sådana stunder. Då kommer du få se the real color of my legs, när BUS:en försvunnit, haha!

    • Detsamma fina du <3 Det måste vi verkligen, vi får boka in något snart igen 😀 Haha tror ändå du är brunare än mig 😉