Vad man Googlar på i jobbet

Den här dagen har verkligen gått i ett och att klockan är över 2 på eftermiddagen känns obegripligt, vart har liksom dagen tagit vägen? Jag sitter och skriver för fullt så det är inte konstigt att dagen går fort och det roliga är, skulle man kolla igenom alla mina googlingar jag gör för kategoritexterna så måste man ju undra hur mycket problem jag har, eller undra om jag är hypokondrier hahaha :’D Jag söker inspiration inom allt möjligt som nästäppa, sårrengöring, obalans i underlivet, tandkräm, bröstpumpar & bröstvård, diabetes och halsbränna haha Varför jag gör detta? För att lära mig mer om vad som orsakar dessa symptom i kroppen och hur man behandlar dom samt varför man behöver vissa produkter, så att jag kan skriva grymma kategoritexter 😀 Jag lär mig mycket om alla produkter vi har så det är verkligen sjukt bra och det kommer bara vässa mina skills som content manager 😀

Kunskap is the key ladies and gentlemen! Desto mer man vet desto vassare kan man bli i sin kommunikation, eller inom det yrke man är verksam inom.

Nu blir det att kämpa sista rycket, hem för att fixa samarbeten till bloggen och se om det blir ett designbyte på bloggen inom kort – spännande, eller hur? 🙂 Hur går det för er idag? Vad har ni googlat på för jobbet idag? 😀