Tillbaka på gymmet!

2 veckors frånvaro från gymmet gör en verkligen svag – körde lite ben efter jobbet idag då jag missade morgonträningen, men det var tufft kan jag säga er. Hade huvudvärk, kände mig trött i både huvudet och kroppen och orkade mindre i vikt, vilket var väntat och körde bara 4 övningar + mage + 10 minuters powerwalk med 3 minuters joggande i sträck (så stolt över det!) innan jag släpade mig hemåt haha En relativt ok comeback efter mitt korta uppehåll ändå och nu kan det ju bara bli bättre, eller hur? 🙂 Imorgon ska jag i alla fall satsa på att ta mig upp till gymmet innan jobbet – önska mig lycka till med det haha 🙂

Vi avslutar denna måndag med lite pepp tycker jag.

Allting kan alltid förändras bara du vill och bara för att något är på ett sätt idag, innebär det inte att det måste vara på det sättet imorgon. Det är du som styr ditt liv och vill du förändra något så kan du och FÅR du göra det, för det är ditt liv och du bestämmer.

Kram på er, vi hörs imorgon ❤