A monday in july

Hej allihopa – ny vecka med ny energi, så underbart!

Hur mår ni denna härliga måndag mitt i juli? Med mig är det toppen, väldigt trött bara då jag sovit väldigt märkligt inatt, men humöret är där det ska vara – peppad, inspirerar, motiverad och jäkligt taggad på framtiden!

Har fotat lite nu på jobbet för vår Instagram – älskar att få vara kreativ i mitt jobb! – och ska nu fortsätta skriva våra kategoritexter. Det underbara med livet just nu är att jag verkligen har hittat rätt. När jag var yngre och skulle försöka lista ut vad jag ville bli när jag var stor så var jag alltid rädd för att välja fel och känna att jag inte skulle få utlopp för min kreativitet – men sedär. Det löste sig och jag jobbar nu med något jag älskar – att få skriva, skapa visuella intryck och följa kundernas rörelsemönster/trender/beteenden för att utvecklas i min roll. Love it!

Vad jobbar ni med idag som ni känner att ni hör hemma? 🙂