Vasahem

Hej alla fina ❤

Skönt med en ledig helg och jag ska inte göra något annat än att bara ta det lugnt faktiskt – jag känner att jag verkligen behöver det. Ladda batterierna och slappna av. Och se matchen såklart, fast jag kommer nog mest sitta med ansiktet ner i datorskärmen då jag inte kommer våga titta haha 😛

Juste, jag har fått ett sådant inredningssug (jag skulle vilja göra en makeover med typ allt haha) Nu med nya jobbet så vill jag liksom starta om lite på nytt igen – ville börja storrensa min garderob och mina låder vid 11 på kvällen igår då jag fick ett sådant flow när jag vek in tvätten haha Nu gjorde jag inte det men det var riktigt nära 😛

Jag vill ju fortfarande skapa en liten kontorsyta här hemma så att jag kan jobba mer strukturerat med bloggen och min ide – får övertala älsklingen om det! – och har nog hittat en underbar butik att hitta fantastiskt inredning. Vasahem heter den, går alltid förbi den butiken när jag går till- och från jobbet men aldrig gått in ännu men skyltfönstret är otroligt lockande 😀 Får gå in där i nästa vecka – har ni besökt den butiken? 🙂 Har dom fina grejer? 🙂