Röd topp, Mr Cake & Tjejsnack!

Nu tar jag helg!! 😀 Så underbart med fredag och nu ska jag hem för lite fredagsmys med mitt hjärta för att vila upp mig efter dessa intensiva 2 veckor!

Igår mötte jag upp underbara Hanna för en härlig fika efter jobbet. Vi jobbar relativt nära varandra, eller tja jag jobbar vid Odenplan och hon en bit ner på Drottninggatan, så ändå helt okej nära i alla fall haha 🙂 Vi möttes upp vid korsningen Odengatan-Sveavägen och började promenera för att hitta ett fint område att fota i – resultatet ser ni på bilderna, gillar verkligen rött och trots att jag är så blek så blir det röda inte för mycket 😀

Sen sa Hanna att Mr Cake låg i närheten, och då jag inte har varit där ännu så kände jag att det kan vara roligare att gå dit än till klassiska Espresso House (haha) så vi promenerade dit och lyckades fånga ett bord på deras uteservering. Sen var det ju bara att lyckas bestämma sig vad man ville ha också då aaaaallllting såg fantastiskt gott ut!!! Som det där wienerbrödet, och den där chokladkupolen som Hanna valde (som var sjukt god, otroligt len och fyllig i sin smak 😀 ). För min del blev det i alla fall en bärsmoothie och en brioch med jordgubb- och rabarber, så god 🙂 Nästa gång tänker jag beställa deras American pancakes och en sån chokladkupol 😛

Där satt vi och snackade ikapp om bland annat hur det går på mitt nya jobb, hennes modiga äventyr att cykla mountainbike och när man egentligen vet när det är dags att byta jobb – underbart! <3