Ont i visdomstanden

Bild från när jag och mitt hjärta var i Tokyo förra sommaren ? Men visst ser det ut som att vi är i Italien? Haha ?

God morgon!

Visst är det skönt med fredag? 🙂 I helgen är jag ledig från Hunkemöller och det ska bli så skönt att få vila ut efter 13 arbetsdagar i streck, phu har jag jobbat så många dagar? Oj oj, det kommer bli skönt att slippa det sen när det är augusti, längtar!

Men hur är inställningen idag då? Är den på topp eller lite låg, eller neutral? Ibland så känner man bara vad man känner utan någon egentligen anledning och det är helt okej, det gäller bara att våga lyssna på kroppen och känna av vad den behöver för stunden. Vad som gör dig glad just nu och göra just det!

Jag har även fått problem med min vänstra visdomstand igen 🙁 Är svullen och har svårt att öppna munnen helt, och att tugga på den sidan går absolut inte! Mina visdomständer växer eller sticker upp precis som dom ska men det är tandköttet som fortfarande tänker lite av tanden som har skapat som en liten ficka som är det problematiska. Ibland får jag inte bort allt när jag borstar tänderna och då blir det såhär (kanske bara 2 gånger per år men ändå 🙁 )! Det jobbiga är när det sprider sig upp till örat och täpper till 🙁 Ska beställa hem nytt munskölj mot det här och sen får jag helt enkelt borsta, borsta och borsta på området – aj aj, det som gör så ont 🙁