Äntligen så har jag lärt mig!

Haha alltså lyckan just nu när jag efter flera års bloggande äntligen har lyckats lista ur hur man får två bilder bredvid varandra :’D Är så himla efter med det här men jag har aldrig lyckats lista ut hur man gör det haha Har hela tiden försökt att ändra storlek, flytta ena bilden till höger och den andra till vänster så att de liksom möts halvvägs, men utan någon framgång 🙁 Men nu så har jag äntligen listat ut det, man skapar ju ett galleri (så enkelt var det haha)!! – Proud day for me 😀

Hur mår ni idag då? 🙂 Vad är planerna för idag? För min del blir det jobb och sen att möta upp min bror Hjalmar för att umgås lite och skriva över mitt telefonabonnemang på mig (det står på honom just nu då jag fick ett specialabonnemang via honom då han tidigare jobbade på Telenor och abonnemanget då måste stå på honom, har sedan bara glömt att skriva över det till mig haha 🙂 ) och kanske tvinga honom att fota lite – tog med mig min kamera just in case 🙂