Sluta vara feg när det kommer till ditt liv!

God morgon!

Hur mår ni idag? 🙂 Jag pratar ju väldigt mycket om att man ska våga satsa och våga hoppa in i det okända för att nå ett annorlunda resultat än det man brukar få – och resultatet är det som man länge drömt om. Gör man samma sak som man alltid gjort eller som precis alla andra gör, så kommer resultatet även bli detsamma. Det nya ligger i det okända och känner du att du står och stampar på samma plats med en frustration över att du inte kommer framåt, så kanske det är ett sätt för livet att förklara för dig att du måste våga tänka nytt för att börja röra dig.

Testa någon annan metod som låter dig träffa nya människor som har de kunskaper du saknar, men behöver, för att ta dig framåt. Du kommer fram till nya insikter, kommer på nya tillvägagångsätt och lär dig att det inte är så läskigt att vara i det okända. Allt ligger hos dig, att våga satsa på det du vill utan att först tänka på vad för dåligt som skulle hända. Tänk istället på det fantastiska, givande och grymma som kan hända om du bara vågar testa. Låt inte livet skrämma dig – som jag sa igår så är tid dyrbart – slösa därför inte bort den på att vara feg när det kommer till ditt egna liv. Du har bara ett.

Wow vilken pepp-start det blev på den här tisdagen haha 😀 Det var inte alls tänkt att det skulle bli så djupt som det blev men det var väl kul, och tur det, för en liten spark i baken behöver man alltid när det kommer till sitt liv 🙂 Ska fortsätta jobba med min benchmark nu på jobbet och bryta av analysen med lite kreativitet för våra landningssidor. Blir lite väl snurrigt i huvudet av att göra samma sak hela dagen 🙂

Hur ser er arbetsdag ut idag? 🙂