Juli – En månad perfekt för nystart

Hej måndag, ny vecka och dessutom en ny månad – du är så efterlängtad och för med dig en hög energifylld dos av inspiration och motivation till mig!

Min helg har bara bestått av jobb och reakaos i butiken haha så trots att jag är väldigt trött idag så är jag pepp på att börja strukturera upp saker och ting. Få lite ordning på allt, skapa en långsiktig plan (jag har verkligen höstkänslor inombords 😀 ) och jobba ännu hårdare för mina mål! 🙂

En viktig påminnelse:

Tid är dyrbart och springer förbi i en väldans fart. Vi är liksom redan i juli och medans man är inne i livet så hinner man inte reflektera över att det helt plötsligt blivit höst och man undrar vart tiden tog vägen. Varför man inte bara tog vara på varje dag. vågade chansa och påbörjade sin resa till drömmen. Om ca 4 månader kommer du önska att du började idag, om ens bara ett litet steg, och om 1 år kommer det första steget ha blivit något riktigt stort. Visst är det coolt? Det är aldrig försent att börja men det är faktiskt ännu bättre att börja redan idag ❤