Snabbt tempo

Hej allihopa och hej fredag!

Idag lyckades jag ta mig in på kontoret på en gång i alla fall haha, är ju bara min första vecka här på Meds så då är det okej att vara lite vimsig 🙂 Tänk att det redan gått en vecka, tiden går verkligen så fort och jag har redan fått sätta mig in i några arbetsuppgifter. Snabbt tempo – precis så som jag vill ha det 🙂

Hur mår ni idag då alla fina? 🙂 Fredag och snart är juni slut (vart tar seriöst tiden vägen!) och jag ser framemot en ny månad, och en ny vecka med nya tag. Juli får bli som en rejäl nystart för mig -ett nytt fantastiskt jobb, jag ska ta tag i träningen igen, bloggen & Instagram ska få mer kärlek och jag ska börja ta vara på dagarna på ett annat sätt. Nu när jag äntligen kommer in i en rutin som är den samma vecka för vecka (jobba måndag-fredag samma tider) så kommer det bli lättare för mig att ta vara på stunden – och det kära läsa, är något som jag har längtar efter så mycket haha 😀

Nej men nu ska jag fortsätta jobba, har vissa punkter jag ska få klart innan dagen är slut och jag tar ”helg” (Jobbar på Hunkemöller i helgen ?)- Förresten, ni följer väl Meds på våra sociala kanaler? In och följ med er! 🙂