When you find a good lightspot

Hej hej!

Haha jag blev utelåst från kontoret nu imorse ? Var lite lost i huvudet pga värmen, vätskebrist och relativt nyvaken hjärna, så jag glömde helt bort att jag var tvungen att trycka på en speciell knapp innan jag kunde börja knappa in koden för att komma in till kontoret, så jag satt ute i trapphuset i kanske 20 minuter innan poletten föll ner haha Alltså vimsiga jag, det är så typiskt mig haha ?

Tur att jag hade min jobbdator i väskan så jag kunde jobba lite medans jag satt på ett trappsteg och väntade haha Genomför just nu en benchmark av konkurrenters sociala kanaler för att se vart och hur vi kan roffa åt oss marknadsandelar och sticka ut. Den analytiska biten är väldigt rolig då man lär sig så mycket och min kreativa hjärna sätts i rullning när man ser hur andra jobbar och man själv vill sätta igång med content skapandet! Men first things first och det är den djupa analysdelen!

Medans jag satt och väntade så fick jag ett sjukt bra ljus i trapphusets lilla runda fönster. Fick ett sådant härligt tanned-glow – man ser ju så jäkla fräsch ut när man har ett tanned-glow – kul att inte vara så blek på bild för en gång skull haha ?