Vad vill ni läsa om i sommar?

JAAAAA!! Sverige vann!!

Faan vad grymt alltså, 3-0 och VM drömmen lever vidare och vem vet hur långt vi kan gå, faan så gött – Heja Sverige!! Tycker det är så kul hur engagerad jag är i detta VM när jag inte är så pass intresserad av fotboll att jag självmant sätter mig ner för att se på en match, men är det VM så är det och då är det kul att följa Sveriges framgångar 🙂

Anyway – är det bra med er? 🙂

Jag har dött av värmeslag idag – vart kom denna värme ifrån liksom haha – så imorgon blir det att ta på sig kjol eller shorts, inte jeans i alla fall som idag ? Åt en glass när jag kom hem för att jag var så varm, har alltid frysen full med glass och har satt i system att jag typ alltid köper ett nytt 6-pack med sandwich eller mini Daim när jag är och handlar, så jag alltid har något hemma haha (jag vet, jag är glassberoende ?).

Vad vill ni läsa om i sommar?

Ska snart fortsätta skriva ner mina mål och några deadlines för året (jobbar mycket bättre mot en satt deadline än en halvt luddig tid när något ska vara klart!) men tänkte fråga er lite om vad ni vill läsa om i sommar? 🙂 Jag förstår ju att man inte är online lika mycket under sommaren som under resten av året (om det inte är pissväder såklart ?) och förstår även att de ämnen man vill läsa om också ändras för att göra scrollandet så snabbt som möjligt – så; vill ni fortsätta få pepp, inspiration och råd inom entreprenörskap, mående och livet eller vill ni spara allt sånt när hösten och nystarten närmar sig? Och istället få mer lättsam inspiration och mer lättsmälta inlägg? 🙂 Tell me, så ska jag bygga ”sommar”bloggen utefter era önskemål ❤