Monday and the first day!

God morgon alla underbara – hur mår ni idag efter en lång midsommarhelg? ? Peppade för en ny vecka? Bra, för det är jag med ? Se denna måndag som ett perfekt tillfälle att ta tag i den där saken du skjutit på i några veckor, att våga säga ja till fler saker eller nej till det du verkligen inte vill och att bli mer snäll mot dig själv genom att bara säga till dig själv att du duger precis som du är. Det är aldrig försent att börja och jag känner på mig att idag är en bra dag för ett första steg❤

Idag har jag fjärilar i magen kan jag säga er – är första dagen på nya jobbet på Meds idag och jag är såååå nervös över den här nystarten på jobbfronten ? Det är ju det här som jag har kämpat för,  utbildat mig till, längtar efter och slitit för att nå, och idag är det dags att påbörja det. Iihhh peppen och motivationen är total!!