Sista jobbdagen!

Idag är mitt sista arbetspass på Timarco och även fast min tid blev så kort här (lite mer än 4 månader) så är det tråkigt nä man vet att man inte ska hit nästa vecka. Men det är bara att blicka framåt, jag är tacksam över min tid här och tar med mig allt jag lärt mig till Meds för att göra min tid där så fantastisk som möjligt 🙂

Men hur är det med er då? Torsdag och en långhelg väntar runt hörnet. Så härligt, vad är era midsommar planer då? 😀 För mig blir det inte så mycket långhelg då jag jobbar både imorgon (dock bara till kl 15 så det är okej 🙂 ) och på söndag i butiken. Jag kommer jobba mina pass jag blev schemalagd på Hunkemöller under sommaren (det är inte så många, bara några enstaka helgdagar) då jag inte vill sätta mina kollegor i skiten när det är semestertider och behovet av tillgänglig personal är annorlunda än när man jobbar på kontor. Så mitt sista pass på Hunkemöller blir där i början på augusti 🙂