Sista jobbveckan!

Hej allihopa!

Vet ni vad som är så speciellt med denna vecka? Tja, bortsett från att det är midsommar (visst är det kul att vi återigen har dåligt väder på midsommar hahaha) och en fin vecka i juni. Det är nämligen min sista jobbvecka på Timarco. Japp, ni läste rätt -mina sista 3 jobbpass på Timarco ska betas av denna vecka innan jag ger mig ut på nya äventyr i livet. Och vet ni vad? Jag har även slutat på Hunkemöller efter snart 2,5 år 🙂 (men även sadface på det då jag varit där så länge ?) Nämen kan det vara så att jag fått nytt jobb kanske? ? Mycket möjligt – men vart och inom vad får ni läsa om i nästa inlägg haha

För nu ska jag fortsätta jobba, ibland behöver man en liten paus för att ladda batterierna innan man kör på igen – för mig blir det en paus med riskakor och en snabb uppdatering av Instagram och DN haha vilka kontraster det där va ?