Nytt Jobb!

Som ni säkert listat ut från föregående inlägg så har jag alltså fått NYTT  JOBB (!!!) och jag är så redo att sätta kreativiteten i arbete när jag hädanefter kommer ge mig själv titeln som (trumvirvel….Digital content manager på företaget MEDS!

Hur grymt låter inte det? Jag älskar det faktum att jag får vara med från starten på MEDS resa (hej entreprenörsandan som jag älskar!), vara med och bygga upp grunden till deras digital strategi, testa vad som funkar och inte funkar, vad som kommer bli vår (MEDSs) röst i det digitala landskapet för att bli nummer 1 när det kommer till onlineapotek 🙂 Det här kommer bli en fantastiskt spännande, lärorik, utmanande och otroligt rolig resa och jag är så glad över att få börja där nu på måndag den 25 juni!

Jag längtar så mycket att jag spricker för att jag är så exalterad, men är samtidigt väldigt nervös såklart. För det är ju nu det gäller, men det kommer gå så jädrans bra!

4 Comments

    • Tack så jättemycket ? Vad härligt att du känner så, då ska jag se till att dela med mig av mina tankar och hur det går när jag väl börjar ? Längtar tills måndag nu ?
      Kram kram på dig ❤

    • Tack så mycket fina du ? Det känns så kul och så spännande, ett nytt kapitel i min karriär ? Längtar tills jag får börja nu på måndag ?
      Kram på dig❤