A new week!

Hej hej!

Hur mår ni denna måndag? En ny vecka som är fylld med möjligheter och nystartskänslor att ta tag i det där man länge skjutit på eller dragit sig från att påbörja. Idag är ett ypperligt tillfälle att bara köra, ta första steget och se vad det kan leda till – framgång eller en lärdom. Men du vet aldrig vad det blir, om du aldrig testar!

Nu startar vi denna måndag med dunder och brak haha? Var på Hunkemöller vid kl 8 imorse för att preppa inför vår rea som börjar idag – upp till 50% på utvalda varor, shoppingtime!! – har precis tränat biceps, rygg samt mage som gick jättebra och är nu hemma för att lära mig skissa i SketchUp. Japp, det fick bli det CAD-programmet, min lillebror rekommenderade det, och förhoppningsvis så kommer det gå bra (= att jag fattar vad jag ska göra ?). Men precis som jag säger ovan – testar jag inte så vet jag inte vilken framgång eller lärdom det blir. Det ni! ?