Pre-Sale at Hunkemöller

Sommar innebär ju såklart en efterlängtad sommarrea (vem älskar inte reor liksom haha) och jag personligen gör minsta största shoppingmoments på rean haha 🙂 Hos Hunkemöller så börjar rean väldigt snart och för att smygstarta lite så har vi just nu en pre-sale online, samt i butik under helgen, fram till den 17 juni. Alltså på söndag, vilket innebär många tillfällen att shoppa badkläder, träningskläder, nya underkläder eller varför inte mysiga pyjamas/mys-set 🙂 Det är 30% på hela sortimentet så det är ett utmärkt tillfälle att unna sig något nytt 🙂

För att inspirera er lite tänkte jag visa mina favoriter på rean just nu – och skynda er, våra storlekar har en tendens att ta slut fort så skyyyynda skyyyynda (som Gunde Svan skulle säga haha).

Bikini-BH & Bikinitrosa // BH & Trosa // Jumpsuit

Off-Shoulder topp // Pyjamas-set med linne och shorts // Tunn morgonrock

Träningstopp med dekorativa band i ryggen // Sport-BH, nivå 3 // Träningstights

Uppblåsbar drinkhållare till poolen, (så söt unicorn❤) // Fluffiga tofflor // Vattenflaska