Thursday

Hej hej allihopa!

Hur mĂ„r ni idag? 😊 Jag tog sovmorgon frĂ„n gymmet imorse dĂ„ jag inte kunde ta mig upp ur sĂ€ngen hur mycket jag Ă€n försökte haha var helt slut imorse, snoozade i över 1 timme och fick till slut tvĂ€tta ansiktet i kallt vatten för att vakna till liv och ta mig till jobbet. Är det nĂ„gon mer Ă€n jag som kĂ€nner sig onormalt trött? Brukade skutta upp ur sĂ€ngen utan nĂ„gra problem för att trĂ€na pĂ„ morgonen men nu Ă€r det sĂ„ tungt :/ Kanske Ă€r det ett resultat av att saker och ting löser sig i mitt liv och att pusselbitarna faller pĂ„ plats. NĂ„got som resulterar i att jag börjat slappna av och alla spĂ€nningar i kroppen och sinnet börjar slĂ€ppa 🙂 Vad det Ă€r som hĂ€nt i livet fĂ„r ni veta nĂ€sta vecka 😉 Vilken tease jag Ă€r haha

Idag Ă€r det i alla fall jobb pĂ„ Timarco som gĂ€ller (halva dagen Ă€r redan förbi) och sen lite jobb hemma, har som mĂ„l att börja skissa i ett CAD-program idag men mĂ„ste frĂ„ga min lillebror om tips vilket program som Ă€r bĂ€st – bĂ„de nĂ€r det kommer till detaljer och tydlighet i de skisser man tar fram, men Ă€ven vad som passar bĂ€st till mig som inte Ă€r sĂ„ duktig pĂ„ sĂ„nt haha 😂

/ Emilia

You may also like