Thursday

Hej hej allihopa!

Hur mår ni idag? ? Jag tog sovmorgon från gymmet imorse då jag inte kunde ta mig upp ur sängen hur mycket jag än försökte haha var helt slut imorse, snoozade i över 1 timme och fick till slut tvätta ansiktet i kallt vatten för att vakna till liv och ta mig till jobbet. Är det någon mer än jag som känner sig onormalt trött? Brukade skutta upp ur sängen utan några problem för att träna på morgonen men nu är det så tungt :/ Kanske är det ett resultat av att saker och ting löser sig i mitt liv och att pusselbitarna faller på plats. Något som resulterar i att jag börjat slappna av och alla spänningar i kroppen och sinnet börjar släppa 🙂 Vad det är som hänt i livet får ni veta nästa vecka 😉 Vilken tease jag är haha

Idag är det i alla fall jobb på Timarco som gäller (halva dagen är redan förbi) och sen lite jobb hemma, har som mål att börja skissa i ett CAD-program idag men måste fråga min lillebror om tips vilket program som är bäst – både när det kommer till detaljer och tydlighet i de skisser man tar fram, men även vad som passar bäst till mig som inte är så duktig på sånt haha ?