Hitta sin inre klippa!

Hur mår ni idag fina läsare? 🙂 Glada, ledsna, pepp, omotiverade, förvirrade över nästa steg eller ser ni er spikraka väg tydligt framför er? Livet är en ständig berg- och dalbana med toppar och dalar genom många faser i livet, men det är det som ändå gör livet så fantastiskt. Men det viktiga att A L L T I D hålla hårt vid när livet skiftar i sin omgivningen är att hitta sitt inre lugn och sin inre klippa som orkar stå emot allt det där. Känna sig säker i sig själv och sin förmåga att göra det bästa av varje situation. Det är inte lätt, men när man väljer att se på livets toppar och dalar med en uppfriskande syn, med ett optimistiskt tankesätt och envishet från sin insida, utan att låta sina dalar dra ner ens Sparkle allt för mycket – så känns det inte lika svårt. Då välkomnar man istället dalarna som den dragkraft man kanske egentligen behöver för att sedan skjuta sig ännu längre framåt – precis som en pilbåge 🙂

Pepp för denna onsdag känner jag! Fick en grym start idag med ett träningspass för triceps och mage (finns verkligen inget bättre sätt att starta dagen på!) solen skiner och jag fick en alternativ designidé till min produkt som kanske gör själva produktionen enklare – drog fram papper och penna på en gång och skrev ner och ritade hur jag tänkte. Man vill ju inte glömma bort något som kanske är det som avgör om jag lyckas eller inte 🙂