Ta det som det kommer!

Det kanske var lite osmart att ta på sig jeans och en tunnare jacka imorse haha Det var smart där och då, för det var faktiskt kallt imorse, men nu känner jag mig bara så instängd haha Det är som det lite halvt förvirrade junivädret hittills gör mig halvtförvirrad över hur jag ska klä mig – typisk svensk sommar, you just got to love it haha 🙂

Vad gillade ni mina sommarplaner jag punktade upp igår förresten? Vad har ni för planer? 🙂 Jag tycker det är ganska skönt att min to-do för sommaren inte är för lång, då uppstår inte ångestkänslor lika lätt när man längre fram märker att man inte kommerhinna bocka av allting man vill. Då tycker jag att det är bättre att man skriver upp några enstaka saker man vill göra (som är mer specifika) och låter sedan resten av sakerna ske lite spontant, när man minst anar det och ta det lite som det kommer. Det brukar ju trots allt vara vädret som styr planerna ganska mycket under sommaren så varför inte bara ta det som det kommer? 🙂 Mycket bättre för psyket och sitt mående haha 🙂

Halva jobbdagen är passerad, jag försöker lista ut vilket CAD-program som är lättast att lära sig och använda och jag är riktigt sugen på en is-chai från Espresso House just nu. Kanske unnar mig en sen efter jobbet, maybe maybe 🙂