Håller på att boka resa

Det blev en tur till gymmet efter jobbet – sov lite för länge imorse så hann inte med min morgonträning som jag velat men packade ner träningskläderna ändå om jag skulle bli pepp på att köra ett pass efter jobbet. Gillar ju inte när det är för mycket folk på gymmet, så som det kan bli efter jobbet, men idag var det rätt så lugnt faktiskt 🙂

Körde igenom biceps, rygg och mage med en snabb uppvärmning på löpbandet (har tappat engagemanget för cardio känner jag haha ?) och fick en grym kontakt i mina muskler. Jag kände verkligen hur dom fick jobba – jag börjar bli stark! När man styrketränar så ska man sträva efter att få kontakt i sina muskler snarare än att lyfta så tungt som möjligt, för det är då som musklerna verkligen får jobba sig starka 🙂

Men nu ska jag äta lite hemmagjord glass (fryst banan + frysta jordgubbar + lite mjölk + lite vaniljextrakt = Delicious❤ ) och så ska vi fortsätta kika på resor till Japan i vår 🙂 Vi vill se körsbärsblommorna täcka hela Tokyo i ett rosa täcke – det är bra att vara ute i god tid och försöka pricka in rätt 🙂