Stark start på min måndag!

Vilken stark start jag fick på den här dagen och veckan! Var på gymmet precis för ett benpass och nu äntligen så börjar jag komma tillbaka till den styrkan jag hade för ca 1 månaden sen – jag är inte riktigt där än men det var inte lika jobbigt att pressa 35 kg i legcurlen som tidigare då jag knappt orkade 30 kg. Kul när man ser framsteg och känner av på kroppen att den har sina bra och mindre bra dagar, men att det är okej att det är så 🙂

Måndag idag och som vanligt så är jag peppad på livet! Älskar måndagar och den färska nystartskänslan man får, sin vilja som bara kör på och man bara vet inombords att allt är möjligt – löv it och den känslan ska man ta vara på!

Har fyllt på med bra energi efter mitt träningspass, hämtat ut ett paket fyllt med massa godsaker från Lyko, ska nu beta av lite jobb och sen ska jag iväg på ett möte på Nyföretagarcentrum senare i eftermiddag – vill få mer tips på vilka vägar jag ska gå i min entreprenörsresa 🙂