Planer för sommaren

Nu är det verkligen klart för mig vad jag måste göra med min idé efter mitt möte på Nyföretagarcentrum – hitta ett 3D-printing företag för att få en prototyp framkallad i silikon eller plats för att ha själva designen klar och greppbar, hitta någon student som vill hjälpa mig med den elektroniska biten för att sedan ta det vidare till slutproduktionen där man sätter ihop de två komponenterna. Så svårt kan det inte vara haha 😛 Min analysdel är ju färdig – och min idé behövs, det finns ingen annan produkt som ens mäter sig med det jag ska ta fram ( 😉 ) – så nu är det att 3D-skissa i ett CAD-program (Computer Aided Design) som gäller så att jag kan skriva ut i 3D. Och det mina vänner, det är riktigt svårt :’D

Den resan får ni självklart följa med på här via bloggen, jag kommer dela med mig av allt som rör min idé, alla ups and downs, all frustration och glädje haha Men nu tänkte jag dela med mig av något roligt – nämligen mina planer för sommaren, som har blivit något justerade men så blir det ibland 🙂 Dessa punkter ska jag, innan sommaren är slut, hunnit bocka av men det fixar jag, det här ska ju bli bästa sommaren hittills 🙂

  • Bestiga Kebnekaise – Detta är mitt måste som jag nu sagt till familj, vänner och er kära bloggläsare. Så nu måste det bli av och det ska det! Det skulle vara något av det mest oväntade jag skulle göra så därför kommer det bli kul när det blir verklighet!
  • Besöka Gröna Lund för att åka berg- och dalbana 😀 Var flera år sedan jag var där sist så känner att det är dags igen 😛
  • Köra 5-kamp på Gröna Lund. Det behöver inte vara under samma besök när man åker berg- och dalbana men en kamp om att bli number one med vänner skulle vara en rolig aktivitet i sommar, något som jag faktiskt inte gjort på Gröna Lund 🙂
  • Jag vill åka över till Köpenhamn för ett dygn (om man åker absolut tidigast och åker hem med sista flyget/tåget så får man väldigt många timmar i Danmark 🙂 ). Vill äta gott, gå längs med Ströget och ta vackra och inspirerade bilder därborta – någon som vill åka med mig? 🙂
  • Duka upp en picknick och spela kubb i en park med älsklingen och vänner 🙂 Det känns inte som att det varit sommar om man inte gjort det i alla fall en gång 🙂
  • Ta ett dopp i svenskt vatten, det är inte ofta det händer men då det varit så varmt på sistone kanske vattnet värmts upp något att det inte blir så farligt kallt att kasta sig från en brygga haha
  • Sen vill jag såklart också få in vinkvällar, fika i solen, häng med vänner och bara njuta av dagarna och ta dom lite som dom kommer –  det är viktigt 🙂